19 Haziran 2008 Perşembe

Her bebek yeni bir hikaye benim için...


Evlilikden başlayarak doğum ile devam eden ve bebeklerin çekimi ile daha da keyifli bir hale gelen,daha sonra aile olduklarını hissettiren bir serüvendir lifestyle çekimler.Biz ilk tanışmamızdan sonra hiç kopmayız...Arkadaş oluruz,bebeklerinin çekimi için tanıştığım ama sonra çok iyi dost olduğum çok arkadaşım vardır benim.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

bebiş olmasa da sıpa halini çektiğin zeynep yüzünden başlamadı mı bizim dostluğumuz da :))) hiç yüzyüze tanışmadan ısındık birbirimize... uzun yıllara arkadaşım. blog mükemmel canım.... hoşgeldin!!!!!

handan dedi ki...

Sevgılı pemram; dogrusun! aslında biz O ''evet'i'' karı koca olarak sadece birbirimmize söylemedik. Seninle koca bir dostluga da ''evet'' dedik. Düğün sonrası önce hamileliğim senin deklanşöründe unutulmaz oldu sonra kızımız Eftalyanın o muhtesem fotoları içimize doldu. Arada unutulmaz aile resşmlerimiz ve Eftalyamızın 3-6-9 ve 12. ayları... Şimdi 2. hamileliğimin ve bebeğimizin en unutulmaması gereken heyecanlarını sen belgeleyeceksin. Hem dostluğu hemde mutluluğumuzu seninle paylaşmak çok güzel. Teşekkür ederim. HANDAN - CENK VE EFTALYA GÜNAY...VEE PAPATYA GÜNAY

handan dedi ki...

Eftalyam bu fotografta sedece 18 gunluktu.. pemra baktıkca gözlerim doluyor. Handan